Λιγοτερη καταναλωση ενεργειας

Η επικονίαση εξαρτάται όχι μόνο από τις υψηλής ποιότητας και ζωτικές αποικίες, αλλά και από τις κλιματικές συνθήκες γύρω από την κυψέλη και τον γόνο. Συνεπώς έχει μεγάλη σημασία η κατασκευή της κυψέλης και το μικρόκλιμα στο εσωτερικό της. Αυτός είναι ο λόγος που η Koppert πραγματοποιεί πολλές έρευνες και δοκιμές για την ανάπτυξη της καλύτερης κυψέλης για τους βομβίνους και για τον καλλιεργητή.

Λιγοτερη καταναλωση ενεργειας

Κάθε κυψέλη Natupol φέρει ενσωματωμένη μόνωση, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον γόνο. Εξασφαλίζει πως το ζαχαρόνερο δεν θα επηρεάζει την θερμοκρασία του γόνου (28 °Κελσίου) και οδηγεί σε 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, συνεπώς σε περισσότερες ώρες επικονίασης.

Ιδανικα ελεγχομενο μικροκλιμα

Η κυψέλη είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε το μικρόκλιμα στο εσωτερικό της να διατηρείται εύκολα σταθερό και οι βομβίνοι να μπορούν να αφιερώσουν όλη την ενέργειά τους στην επικονίαση. Σε συνδυασμό με τις συμβουλές περί βέλτιστης πρακτικής, εξασφαλίζεται έτσι πως οι βομβίνοι Natupol θα επιτύχουν μερικές επιπλέον ώρες επικονίασης. Έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επικονίασης από βομβίνους άλλων παραγωγών, ακόμα και κάτω από πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ζαχαρονερο

Η σακούλα του ζαχαρόνερου είναι πάρα πολύ εύχρηστη, χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα, εξασφαλίζοντας την διαθεσιμότητα ζάχαρης για τις μέλισσες και διατηρώντας καθαρή την τροφή τους. Το ζαχαρόνερο μέσα στην κυψέλη Natupol είναι υψηλής ποιότητας και αποτελεί μια ιδανική πηγή ενέργειας. Οι βομβίνοι το λατρεύουν!

Για την πρόσβαση στο ζαχαρόνερο, η εταιρεία Koppert ανέπτυξε τον τριχοειδή σωλήνα υψηλής τεχνολογίας, σε στενή συνεργασία με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες. Ο σωλήνας φροντίζει για τη μεταφορά του ζαχαρόνερου προς τους βομβίνους, και είναι αόρατος, αλλά απαραίτητος για την επικονίαση, π.χ. της ντομάτας. Αυτός ο σωλήνας είναι γνωστός για την μη παρουσίαση προβλημάτων, λειτουργεί ασταμάτητα μεταφέροντας τη ζάχαρη, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει την ανάπτυξη μυκήτων και βακτηριδίων στο ζαχαρόνερο.

Βρείτε τον διανομέα σας