Μακροβιοτητα

Η επί 25 χρόνια διαρκής επιλογή μόνο των καλύτερων βασιλισσών αντικατοπτρίζεται στην υψηλή ζωτικότητα των βομβίνων-βασιλισσών, οι οποίες είναι ικανές να γεννήσουν πολύ περισσότερα αβγά και είναι λιγότερο ευαίσθητες σε συνθήκες άγχους. Αυτός είναι ο λόγος που οι βομβίνοι της Koppert έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και προσφέρουν περισσότερες ώρες επικονίασης, σε σύγκριση με τους βομβίνους που παράγονται από άλλους. Αυτοί οι βομβίνοι μεγάλης ζωτικότητας μπορούν να παρατείνουν την μακροβιότητα μιας αποικίας.

8 εβδομαδες επικονιασης

Χάρη στη ζωτικότητά τους, οι βομβίνοι Natupol είναι πιο ανθεκτικοί σε μη ιδανικές περιβαλλοντικές συνθήκες (ζέστη, μεγάλες περίοδοι κρύου που επηρεάζουν την καλλιέργεια, κ.λπ.). Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, θα συνεχίσουν να εργάζονται για περισσότερο χρόνο από τους βομβίνους άλλων μαρκών. Υπό κανονικές συνθήκες, οι βομβίνοι Natupol επικονιάζουν για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.

Φυσικη παραγωγη

Η βασίλισσα είναι η ιδρύτρια και το κέντρο της κάθε αποικίας. Η Koppert παράγει βασίλισσες, αντιγράφοντας τον κύκλο ζωής τους μέσα σε κλιματιζόμενους θαλάμους σε στυλ εργαστηρίου, υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, παρέχοντας πάντοτε την καλύτερη διατροφή και φροντίδα. Η Koppert διαλέγει αποκλειστικά βασίλισσες της καλύτερης ποιότητας. Αυτό το επίπεδο ποιότητας εξασφαλίζει την αντοχή τους σε συνθήκες στρες και άγχους και την ικανότητά τους να γεννούν μεγάλη ποσότητα αβγών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα αβγά εκκολάπτονται σε πεινασμένες προνύμφες και έτσι παρακινούν τις εργάτριες να συλλέξουν γύρη.

Βρείτε τον διανομέα σας