Οι καλυτερες μελισσες με καθε παραγγελια

Οι αποικίες Natupol είναι υψηλά σταθερής ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές. Οι αποικίες ελέγχονται πριν την συσκευασία τους, εξασφαλίζοντας έτσι ζωτικούς βομβίνους, που προσφέρουν σταθερή και υψηλή επικονίαση μεγάλης διάρκειας. Οι πιο σημαντικές προϋποθέσεις για αποικίες υψηλών προτύπων ποιότητας είναι μία βασίλισσα μεγάλης παραγωγικής ικανότητας που θα γεννήσει πολλά αβγά για το μέλλον και η σύνθεση της αποικίας, κατάλληλα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καλλιεργητή. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται η κατάλληλη αποικία για συγκεκριμένες καλλιέργειες και συνθήκες.

Βιωσιμη επικονιαση

Πριν τη συσκευασία, η κάθε αποικία ελέγχεται προσεκτικά. Αυτός είναι και ο λόγος που η Natupol είναι γνωστή όχι μόνο για την υψηλή, αλλά και για την σταθερή ποιότητά της, θέτοντας έτσι τη βάση για βιώσιμη επικονίαση. Οι επιθεωρητές, εκτός από τον έλεγχο της σωστής ποσότητας βομβίνων, κοιτάνε επίσης εάν υπάρχει βασίλισσα μεγάλης ζωτικότητας και αν είναι κατάλληλη η σύνθεση του γόνου (ελάχιστος αριθμός προνυμφών που θα γίνουν εργάτριες, νυμφών και ενήλικων βομβίνων). Η Koppert δεν πουλάει απλώς ένα κουτί με βομβίνους, αλλά μία μεγάλης διάρκειας λύση επικονίασης με βομβίνους. Αυτή είναι λοιπόν η Natupol.

Παραγωγη με πιστοποιηση ISO

Η εταιρεία Koppert παράγει πάνω από 800.000 αποικίες τον χρόνο σε ειδικές παραγωγικές μονάδες στη Σλοβακία, την Τουρκία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό. Οι παραγωγικές μονάδες μας (στην Τουρκία, το Μεξικό και την Σλοβακία) κατασκευάζουν σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.

Μερικές πτυχές της παραγωγής βομβίνων:

  • Οι αποικίες βομβίνων στις μονάδες παραγωγής είναι πλήρως απομονωμένες από τον έξω κόσμο. Δεν υπάρχει άμεση επαφή με τις μέλισσες και τις άγριες μέλισσες-βομβίνους.
  • Όλη η διαδικασία παραγωγής καθοδηγείται από τυποποιημένες λειτουργικές διαδικασίες και πραγματοποιείται σύμφωνα με αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας. Όλες οι εισαγωγές και οι εξαγωγές στην παραγωγή επιτηρούνται και ελέγχονται.
  • Η παραγωγή πραγματοποιείται σε ελεγχόμενο περιβάλλον τύπου εργαστηρίου.
  • Η παραγωγή εκτελείται από μια καλά εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα υπαλλήλων.

Ποιο ειναι το οφελος για τους καλλιεργητες;

Για τους καλλιεργητές, αυτά τα μέτρα ποιότητας αντικατοπτρίζονται στα εξής:

  • Βομβίνοι που μεριμνούν για καλή και μακροχρόνια επικονίαση.
  • Αποικίες ελεύθερες από ασθένειες.
  • Ο κωδικός QR στην κυψέλη εγγυάται πως τα εργοστάσια παράγουν βομβίνους σύμφωνα με την τοπική και διεθνή νομοθεσία και υπόκεινται σε αυστηρό και τακτικό έλεγχο από τις τοπικές κτηνιατρικές αρχές, καθώς και από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες εκτός της εταιρείας. 

 

 

 

Βρείτε τον διανομέα σας