Υγιης παραγωγη

Όλο και περισσότερες καλλιέργειες παγκοσμίως εξαρτώνται από την επικονίαση με τη βοήθεια βομβίνων. Ο εφοδιασμός με ασφαλείς, υγιείς και αποτελεσματικές αποικίες βομβίνων είναι απαραίτητος τόσο για τον πελάτη, όσο και για τον παραγωγό. Η εταιρεία Koppert αναλαμβάνει σοβαρά τις ευθύνες της ως προς την παραγωγή των βομβίνων. Οι αποικίες των βομβίνων μας που παράγονται για επαγγελματική γεωργική και οπωροκηπευτική εκμετάλλευση υπόκεινται σε πολύ αυστηρούς εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους. Για τον καλλιεργητή, το όφελος αυτών των μέτρων αντικατοπτρίζεται στην σταθερή και αποτελεσματική επικονίαση.

Αυστηρα ελεγχομενη παραγωγικη διαδικασια

Η παραγωγή των βομβίνων αποτελεί μια διαδικασία που ελέγχεται, επιθεωρείται και παρακολουθείται αυστηρά.

  • Υπάρχουν τυποποιημένες λειτουργικές διαδικασίες, που συντηρούνται σωστά και καλύπτουν όλες τις διαδικασίες και ελέγχους.
  • Λειτουργεί ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης παρασίτων και νόσων, που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις όλων των διεθνών αρμόδιων αρχών.
  • Λειτουργεί ένα τυποποιημένο, αποτελεσματικό και κυκλικό σύστημα διαλογής (δειγματοληψία/εντοπισμός).
  • Διαθέτουμε δικό μας εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας, κατάλληλα εξοπλισμένο για τις απαραίτητες δοκιμές και διαγνώσεις.
  • Διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι από ανεξάρτητα εξουσιοδοτημένα εξωτερικά εργαστήρια.
  • Διενεργούνται οικονομικοί έλεγχοι σύμφωνα με αυστηρό και τακτικό χρονοδιάγραμμα, κατόπιν εντολής των αρμόδιων αρχών.
  • Με κάθε αποστολή προϊόντος, προμηθεύονται κτηνιατρικά πιστοποιητικά, τα οποία συνδέονται με μεμονωμένες ανιχνεύσιμες αποικίες.

Μεμονωμενη παραγωγη

Η εταιρεία Koppert, ως ο διεθνής ηγέτης στην αγορά στον τομέα της επικονίασης, διαθέτει μονάδες παραγωγής βομβίνων υψηλής τεχνολογίας στη Σλοβακία, την Τουρκία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό. Οι έμπειρες και καλά εκπαιδευμένες ομάδες μας παράγουν πάνω από 800.000 αποικίες ετησίως. Οι αποικίες των βομβίνων παράγονται σε κλειστές μονάδες παραγωγής και είναι πλήρως απομονωμένες από τον έξω κόσμο.

Ελεγχομενη και ιχνηλασιμη παραγωγη

Η παραγωγή των βομβίνων μας υπόκειται στην τοπική και διεθνή νομοθεσία και υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο από τοπικούς κτηνίατρους (του Υπουργείου Ασφάλειας Τροφίμων), καθώς και από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, εξουσιοδοτημένους από το κράτος. Κατά τη διαδικασία δεν χρησιμοποιούνται αντιβιοτικά ή φαρμακευτικά προϊόντα. Όλες οι εισαγωγές στην παραγωγή, όπως τρόφιμα και προϊόντα εκτροφής, ελέγχονται συνεχώς και είναι υψίστης ποιότητας. Οι παραγωγικές μονάδες μας στην Τουρκία, το Μεξικό και τη Σλοβακία παράγουν σύμφωνα με την πιστοποίηση ISO 9001 για συστήματα διαχείρισης ποιότητας. Κάθε προϊόν είναι αριθμημένο και ανιχνεύσιμο μέσω πιστοποιητικών και κωδικών παρακολούθησης (TRACES).

Βρείτε τον διανομέα σας