Διαθεσιμοτητα φρεσκων προϊοντων

Φροντίζουμε ο χρόνος μεταφοράς από την τοποθεσία παραγωγής έως τον τελικό χρήστη να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομος. Καθ’ όλη την πορεία της αλυσίδας εφοδιασμού, ελέγχονται αυστηρά η συνολική διαδικασία και όλες οι συνθήκες, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες περιστάσεις μεταφοράς για τους βομβίνους.

Ελεγχος ποιοτητας

Οι βομβίνοι μας παράγονται σύμφωνα με την τοπική και διεθνή νομοθεσία και υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο από τοπικούς κτηνίατρους (του Υπουργείου Ασφαλείας Τροφίμων), καθώς και από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, εξουσιοδοτημένους από το κράτος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν χρησιμοποιούνται αντιβιοτικά ή φαρμακευτικά προϊόντα. Είναι όλα φυσικής προέλευσης. Όλες οι εισαγωγές στην παραγωγή, όπως τρόφιμα και προϊόντα εκτροφής, είναι υψίστης ποιότητας και ελέγχονται συνεχώς.

Οι παραγωγικές μονάδες μας στην Τουρκία, το Μεξικό και τη Σλοβακία παράγουν σύμφωνα με την πιστοποίηση ISO 9001 για συστήματα διαχείρισης ποιότητας. Κάθε προϊόν είναι αριθμημένο και ανιχνεύσιμο μέσω πιστοποιητικών και κωδικών παρακολούθησης (TRACES).

Παντοτε διαθεσιμοι

Η Koppert προμηθεύει βομβίνους σε 60 χώρες. Οι βομβίνοι μας είναι διαθέσιμοι όλο τον χρόνο σε όλες τις ζητούμενες ποσότητες, όποτε χρειάζονται, και επίσης βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις σας. Καθ’ όλη την πορεία της αλυσίδας εφοδιασμού, η διαδικασία και οι επικρατούσες συνθήκες ελέγχονται προσεχτικά, εξασφαλίζοντας πως οι βομβίνοι θα παραδίδονται σε υγιή κατάσταση στους τελικούς χρήστες, έτοιμοι για δουλειά.

Διαχειριση Εφοδιαστικης Αλυσιδας

Για την μεταφορά των αποικιών, η εταιρεία Koppert επικοινωνεί πάντα με μεταφορικές εταιρείες που έχουν εμπειρία στην διαχείριση ζωντανών προϊόντων. Όταν η αποικία φτάσει σε θυγατρική εταιρεία ή σε διανομέα, η Koppert ελέγχει την κατάσταση των αποικιών, ώστε να εγγυηθεί για την ποιότητά τους.

Διαφορα ειδη βομβινων

Η εταιρεία Koppert παράγει διάφορα είδη βομβίνων για διαφορετικές περιοχές, και συγκεκριμένα τα είδη Bombus terrestris, Bombus terrestris audax, Bombus canariensis, Bombus impatiens και Bombus ignitus. Το κάθε είδος εκτελεί αξιόπιστα την εργασία που αναμένεται να εκτελέσει: επικονίαση, επικονίαση και περισσότερη επικονίαση!

Βρείτε τον διανομέα σας