Επικονιαση σε υπαιθριες καλλιεργειες

Οι κυψέλες μας για υπαίθρια χρήση είναι ειδικά ανεπτυγμένες για επικονίαση σε υπαίθριες καλλιέργειες. Αυτές οι κυψέλες παρέχουν στις αποικίες βομβίνων επιπλέον προστασία από την βροχή και από τις κυμαινόμενες θερμοκρασίες. Οι βομβίνοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε όλες τις υπαίθριες καλλιέργειες που χρειάζονται επικονίαση, όπως στα εξής: πυρηνόκαρπα (κεράσια, δαμάσκηνα, βερίκοκα)· γιγαρτόκαρπα (μήλα, αχλάδια, ακτινίδια)· μικρά οπορωφόρα (μύρτιλα, σμέουρα, φράουλες, άγρια μούρα)· κολοκυνθοειδή (καρπούζια, κολοκύθες, κ.λπ.) και καλλιέργειες σπόρων (υβριδική ελαιοκράμβη, κ.λπ.).

Natupol Booster (Ευρωπη)

Η Natupol Booster περιλαμβάνει μια μεγάλη αποικία βομβίνων. Ο επιπρόσθετος εξαερισμός καθιστά την αποικία λιγότερο ευάλωτη στους υδρατμούς ή τις ακραίες θερμοκρασίες. Η εταιρεία Koppert βρίσκεται στην διαδικασία απόκτησης αποκλειστικής πνευματικής ιδιοκτησίας για το σχέδιο της συσκευασίας της Natupol Booster. Η Natupol Booster μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν την ανθοφορία της καλλιέργειας και να προσφέρει επικονίαση έως τέσσερις εβδομάδες.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την Natupol Booster; Κάνετε κλικ εδώ για το φυλλάδιο του προϊόντος ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Koppert.

Κάνετε κλικ εδώ για το βίντεο του Natupol Booster.

Tripol (Ευρωπη και Βορεια Αφρικη)

Η Tripol περιλαμβάνει τρεις αποικίες βομβίνων. Ανάλογα με την εποχή, η Tripol διαθέτει επιπρόσθετη μόνωση ή επιπρόσθετο εξαερισμό. Κάθε αποικία διαθέτει μία θύρα “Beehome”, η οποία σας επιτρέπει να κρατήσετε τους βομβίνους που επιστρέφουν μέσα στην κυψέλη, μέχρι να ανοίξετε και πάλι την θύρα. Αφού κλείσετε την κυψέλη με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε οποιαδήποτε αναγκαία μέτρα προστασίας για την καλλιέργειά σας ή να μετακινήσετε την κυψέλη σε μία νέα τοποθεσία για την επικονίαση άλλης καλλιέργειας. Η Tripol μπορεί να εισαχθεί στην καλλιέργεια πριν από την ανθοφορία και προσφέρει επικονίαση για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Quad (Ηνωμενες Πολιτειες, Καναδας και Μεξικο)

Η Quad περιλαμβάνει τέσσερις αποικίες βομβίνων. Κάθε αποικία διαθέτει μία θύρα “Beehome”, η οποία σας επιτρέπει να κρατήσετε τους βομβίνους που επιστρέφουν μέσα στην κυψέλη, μέχρι να ανοίξετε και πάλι την θύρα. Αφού κλείσετε την κυψέλη με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε οποιαδήποτε αναγκαία μέτρα προστασίας για την καλλιέργειά σας ή να μετακινήσετε την κυψέλη σε μία νέα τοποθεσία για την επικονίαση άλλης καλλιέργειας. Η Quad μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν την ανθοφορία της καλλιέργειας και προσφέρει επικονίαση για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Βρείτε τον διανομέα σας