Νεα κυψελη Natupol Booster ιδανικη για επικονιαση καλλιεργειων συντομης ανθοφοριας

Η Koppert Biological Systems λανσάρει την Natupol Booster. Η πρωτότυπη κυψέλη βομβίνων έχει αναπτυχθεί ειδικά για καλλιέργειες σύντομης ανθοφορίας. Η Natupol Booster δίνει μία παραπάνω ώθηση στην επικονίαση και καθησυχάζει τους καλλιεργητές πως θα έχουν αποτελεσματική επικονίαση, ακόμα και αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές. Η κυψέλη είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον και έχει μακρά διάρκεια ζωής.

Οι περισσότερες υπαίθριες καλλιέργειες έχουν μία μέγιστη περίοδο ανθοφορίας από μία έως τέσσερις εβδομάδες. Ωστόσο, οι διαθέσιμες κυψέλες στην αγορά, που είναι κατάλληλες για χρήση σε υπαίθριες καλλιέργειες, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η Natupol Booster έχει αναπτυχθεί ειδικά για καλλιέργειες με σύντομη διάρκεια ανθοφορίας και είναι διαθέσιμο σε πιο ελκυστική τιμή. Προσφέρει όμως όλα τα πλεονεκτήματα της επικονίασης από βομβίνους.

Οι καλλιέργειες τις οποίες αφορά, περιλαμβάνουν φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, δαμάσκηνα, βερίκοκα, κεράσια, βύσσινα, αβοκάντο, ακτινίδιο, κολοκύθες, καρπούζι, ποικιλίες μήλων, ποικιλίες αχλαδιών, καλλιέργειες παραγωγής σπόρων και καλλιέργειες ζωοτροφών, όπως τριφύλλι και χόρτο βοσκής.

Κατοχυρωμένη και βιώσιμη
Οι βομβίνοι μίας κυψέλης Natupol Booster επικονιάζουν την καλλιέργεια γρήγορα και εντατικά. Ως αποτέλεσμα, ο καλλιεργητής είναι βέβαιος για την αποτελεσματική επικονίαση την κατάλληλη στιγμή. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό για τις υπαίθριες καλλιέργειες, εάν η εποχή ανάπτυξης δεν είναι η βέλτιστη. Ο Remco Huvermann είναι υπεύθυνος για την αγορά της επικονίασης στην Koppert. Εξηγεί πως "Σε αυτές τις περιπτώσεις, συχνά μειώνεται η παραγωγικότητα και ταυτόχρονα αυξάνονται οι τιμές του συλλεχθέντος προϊόντος στην αγορά. Ως φυσικό επακόλουθο, ο καλλιεργητής θέλει να λαμβάνει από την καλλιέργειά του την μέγιστη παραγωγικότητα και φρούτα της καλύτερης ποιότητας."

Η κατοχυρωμένη Natupol Booster αποτελείται από 85% λιγότερο πλαστικό από τις υπόλοιπες κυψέλες και είναι φιλική προς το περιβάλλον, με μακρά διάρκεια ζωής. Η κυψέλη έχει καλή μόνωση, αλλά χάρις στον επιπλέον εξαερισμό, είναι κατάλληλη και για πιο θερμές κλιματικές ζώνες, επιτρέποντας στον πληθυσμό των βομβίνων να αποδίδει καλύτερα.

Υψηλές προσδοκίες
Η Koppert έχει υψηλές προσδοκίες από τη νέα κυψέλη. “Η Natupol Booster προσφέρει την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας! Προσφέρει μία τέλεια ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας και κόστους.”

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα κυψέλη εδώ.

περισσότερες Τελευταία νέα;

Βρείτε τον διανομέα σας